Camelinaolja för hund och häst succé i Falsterbo

 

I Falsterbo är det alltid lika mycket Horse som Show. Och där trivs vi – som utställare – bland ett tusental hästar och ryttare, ett femtiotal olika klasser, över sexhundra funktionärer och lika många hästskötare.

Våra produkter är som vanligt populära. Fler och fler upptäcker vår camelinolja  och det läckra knäckebrödet med camelinafrön, från Leksands Knäckebröd.

Den stora snackisen i Falsterbo är Camelina of Swedens Camelinaolja för häst och hund.

Camelina för häst och hund

 

 

 

Kvalitet i näring för djurens skull

Här är många måna om sina djur och vill ha bästa möjliga till dem. Camelinaolja  för häst och hund innehåller mer än dubbelt så mycket omega 3 som 6 (ca 38 % omega 3, 18 % omega 6 och 14 % omega 9), vilket ger en närapå perfekt balans som inte återfinns naturligt i någon annan olja.

Regelbundet tillskott av omega 3 och 6 i foder till häst och hund stödjer skyddet mot inflammationer, främjar rörlighet och läkning, optimerar skyddet mot allergisk hyperaktivitet, bibehåller benstruktur och kvalitet på hud, päls och hästens hovar, samt bidrar till ett lugnare temperament.

Det är en helsvensk produkt, från Camelina of Sweden.

Lär mer om camelinaolja som ett näringsladdat foder.