Camelina + Leksands Knäckebröd=Sant

,

Camelina + Leksands Knäckebröd=Sant

Vi är stolta över att annonsera ett nytt samarbete med Leksands Knäckebröd! De har valt att inkludera vår camelinaolja och våra  torrostade camelinafrön i sitt tunnknäcke.

 

Det är Leksands Knäckebröds tunnknäckeserie Tre kullor som i dagarna utökas med ännu en produkt ute i landets butiker, nämligen Tunnknäcke med Camelina och chiafrön [https://www.leksands.se/vara-knackebrod/tre-kullor-10/. Produkten är ett resultat av ett spännande nytt samarbete med ett både anrikt och älskat svenskt varumärke och nästa generations superfood [https://www.camelinaofsweden.se/].

 

Leksands Knäckebröd, med anor från 1870-talet, har bakat bröd i Dalarna i sex generationer(!). Grundreceptet är och har alltid varit detsamma; rena råvaror, inga tillsatser eller bagerihjälpmedel, och vatten från den egna källan som porlar under bageriet i Häradsbygden utanför Leksand.

 

Camelina + Leksands Knäckebröd=Sant

 

Första tunnknäcket med Från Sverige-märkning

I Leksands Knäckebröds Tunnknäcke med Camelina och chiafrön får vår olja och våra frön sällskap av minst 75 % svenska råvaror. Det här är också det första tunnknäcke på marknaden som får bära Från Sverige-märkningen [https://fransverige.se/]. Brödet är krispigt och tunt och sätts för hand innan det gräddas på plåtar i riktiga konditoriugnar. Och smaken då, ja den är mild, rund och nötig, precis vår kallpressade olja och våra torrostade frön. Tunnknäcke med Camelina och chiafrön alltså – lika gott och lyxigt till frukost som till dina favoriter på ostbrickan när du vill unna dig lite extra. Hoppas det smakar!

 

Följ oss på Facebook [https://www.facebook.com/camelinaofsweden/] och Instagram [@camelinaofsweden] för senaste nytt från Camelina of Sweden.